Mama Moves

Wekelijkse groepslessen en vaste reeksen

Let's move together

PRE-Cardio & Pilates ~ Fit Mommy 2 be

Zwanger en sporten, tuurlijk gaat dat samen!

In deze sessies combineren we een actiever deel op maat van jouw lichaam (en babybuik) met core, ademhalings & pilatesoefeningen.

We bewegen en trainen je spieren op een ontspannen manier terwijl je bewust bezig bent met je lichaam. Pilates en zwangerschap zijn een perfect match!
Door de juiste oefeningen leer je je core versterken en je spieren verstevigen. 
Dit combineren we met focus op flexibiliteit en ontspanning.
Allemaal op maat van jouw lichaam (en babybuik).


WEKELIJKS
@ Mechelen, Personal ( Geerdegemdries) op woensdagen  om 19u30 
--> lessen vanaf januari in onze gloednieuwe agenda (COMING SOON! Inschrijven kan vanaf 04 januari 2024)
(De PRE&POST-les zijn momenteel gezellig samengevoegd tot 1 les: PRE&POST-Cardio&Pilates)

Liever thuis aan de slag? Onze gloednieuwe reeks is nu reeds in primeur gestart bij de pre-geinteresseerden en kan je nu ook hier terugvinden.


Schrijf je in!
POST-Pilates ~ Bekkenbodemfit (vaste reeks)

Net bevallen? In deze 5 weekse-reeks focussen we op het aansterken van het postnatale lichaam met focus op bekkenbodem, buik en billen. We combineren die focus met basis-pilatesoefeningen en alledaagse bewegingen. Deze lessen kan je enkel per reeks boeken en je voelt zelf aan vanaf wanneer jij je er klaar voor bent, maar gemiddeld starten we op vanaf +/- 4-6 weken na je bevalling als ideale aanvulling bij je kine-sessies.

In les 1 krijg je introductie en bewustwording van je lichaam en spieren. In de volgende lessen wordt de kennis omgezet in praktijk in combinatie met pilatesoefeningen. Een pérfecte aanvulling bij je postnatale kine-sessies. De laatste les maken we er een Mama baby Moves les van en doet je kleine spruit mee! (Uiteraard is je kleine spruit ook welkom in de andere lessen om mee te chillen op de mat.)

Daarbovenop krijg je wekelijks ook een online video toegestuurd om de oefeningen thuis te kunnen herhalen. Zo kan je ook makkelijk thuis je mat nog eens uitrollen als extra oefening waar en wanneer het je past. Verder krijg je infokaartjes met nog enkele tips als ideale leidraad en geheugensteuntje met ons mommiebrain;).


NEXT UP:
Volgende live reeks start  28 februari 2024 @Atelier PUUUR


Liever helemaal online en gewoon van thuis uit je mat uitrollen? Dat kan! Ontdek alle info hier

Schrijf je in!
PRE-Yoga

Yoga tijdens de zwangerschap draait om ruimte creëren, zowel voor jou als voor je kleine wondertje.
Op een zachte manier versterken we ons lichaam met de gekende yogaposes, die hier en daar aangepast worden naar de noden van jouw lichaam en babybuik.

Daarnaast leggen we in elke les een grote focus op het ontspannen van het lichaam en gaan daar stretchen waar het zo’n deugd doet in jouw veranderende lichaam. Doorheen de lessen leer je jouw eigen lichaam steeds beter aanvoelen, zodat jij helemaal klaar bent om uiteindelijk die bevalling te gaan ervaren.


WEKELIJKS: op maandagen om 19u30 met yogi Evelien @ Atelier PUUUR

--> vanaf januari terug te vinden in de nieuwe agenda. december kan je nog in de huidige agenda terugvinden en inschrijven.

Schrijf je in!
POST - Cardio&Pilates ~ fit mommy 2 stay

Een actievere les, ideaal voor mama's die NA hun postnatale kine en/of onze Post Pilates Back to Basics graag nog samen verder hun core, kracht en uithouding opbouwen.
In deze sessies wordt je verder uitgedaagd met leuke cardio en kracht oefeningen met nog steeds ook de focus op je bekkenbodem en core om deze verder aan te sterken.

WEKELIJKS
@ Mechelen, Personal ( Geerdegemdries) op woensdagen om 19u30

(De PRE&POST-les zijn momenteel gezellig samengevoegd tot 1 les: PRE&POST-Cardio&Pilates)

!! Te volgen vanaf NA je postnatale kine & een go van je kine en/of onze Post Pilatesreeks- bekkenbodemfit. (gemiddeld eerder vanaf na 3-4 maanden bevalling)

Schrijf je in
Mama Baby REEKS

Sporten en quality time met je baby. Dat kan zeker! Je baby? Die doet gewoon mee!
Je baby vindt het namelijk geweldig om ‘mee te bewegen’.
Na enkele succesvolle baby-lessen besloten we er een reeksje van te maken met 3 leuke Mama Baby lessen:
1. Baby Moves&Play: Hier ga je met Jessica extra connecteren en hechten met je kleintje op een warme en cosy manier. Jessica geeft reeds onze gekende Mini Moves&Play voor onze grotere spruitjes en deelt ook hier graag haar kennis voor onze allerkleinsten
2. Mama Baby Dance: fun mommybrain-proof dansen met je kleine spruit in de draagzak. Heerlijk flowen en bewegen op leuke beats met Tatjana. Fun verzekerd!
3. Mama Baby Moves: In deze sessies betrekken we je kleine spruit mee in de oefeningen en bevorderen zo ook de motorische ontwikkeling van jouw baby. Heerlijk samen bewegen! En de leuke oefeningen kan je zo later thuis herhalen.

Van 6 weken tot 1 jaar.(De gezondheid en het lichaam van mama en baby staan voor ons centraal. Daarom verwachten we dat je als mama reeds gestart bent met postnatale kine vooraleer je deelneemt aan deze sessies.)

 @Atelier PUUUR telkens om 11u30

MA 11 maart: Baby Moves&Play
WO 20 maart: Mama Baby Dance
WO 27 maart: Mama Baby Moves

Pakketprijs als reeks: € 45,- 
(indien je nog beurten over hebt op je beurtenkaart kan je ook hiermee reserveren of met een losse les)

In te schrijven via onze agenda

MINI Moves&Play

Jeej! Er zijn nu ook lessen voor je iets grotere kleine spruit van kruipertjes/schuivertjes tot stappertjes. Get to know onze Mini Moves & Play, waar de focus op je kleine spruit en het connecteren en spelend leren ligt. 

Samen spelen, genieten en connecteren. Oog-in-oog en vel-op-vel. Een Sherborne bewegingsessie focust niet op oefeningetjes of motorische doelstellingen, het focust op het beleven van ervaringen door samen te ontdekken. Het is samen spelen, samen iets te verwezenlijken, samen lachen.

Jesscia neemt je kleine spruit maandelijks samen met jou een klein uurtje mee vol gezelligheid, connectie en ontdekking. 
De lesjes zijn in 2 gedeeld voor ofwel kruipertjes/schuivertjes ofwel stappertjes tot ongeveer 2,5 jaar om zo elke les op maat te kunnen afstemmen aan jullie kleine spruit. 
Sporadisch organiseren we ook een sherbone les voor onze allerkleinste babietjes en dit kan je dan in de agenda terugvinden.

NEXT UP

24 februari 2024 tem 23 maart 2023 (9 maart geen les!)
Kruipertjes 09u00
Stappertjes 10u15
- een reeks van 4 lessen - los inschrijven kan, maar wij raden aan in reeks te boeken zodat je kindjes kunnen wennen & vertrouwen en zo de lesjes kunnen opbouwen. 

In te schrijven via onze agenda. 

THEMALESSEN

Maandelijks focussen we ook graag op een bepaald thema voor onze zwangere mama movers, prille mama movers of eens een Q-time samen met je partner. 

NEXT UP :  

3 maart: PAPA BABY MOVES 

Vandaag kunnen de partners/papa’s eens hun mat mee uitrollen bij ons met hun kleine spruit! Ook de papa’s kunnen eens genieten van leuke moves & Q-time met hun kleine spruit! en de mama’s ? Wel die mogen genieten van wat rust en zijn welkom om gezellig in onze zithoek samen te blijven zitten met een theetje en te kijken. (Uiteraard ook helemaal ok om eens van solo me-time te genieten en thuis te blijven of wandelingetje te maken:))


11 april : Flowend doorheen je arbeid

Deze themales start als heerlijke flowles met een combinatie van zachte bewegingen en een focus op ademhaling en ontspanning om je lichaam klaar te stomen voor de bevalling. Vervolgens begeleiden we je nog in enkele met enkele tips & tricks voor bekkenbodemontspanning en om flowend doorheen je arbeid te geraken met houdingen en bewegingen (solo of met partner) die kunnen helpen bij het opvangen van je weeën.
Een heerlijk theetje en knabbeltje staan klaar om erna nog even na te praten alsook een infochart met alle tips om mee naar huis te nemen.

Deze les is ideaal voor zwangere vrouwen in hun 3de trimester. 

Inschrijven wederom via de agenda:)PRIJZEN EN INFO

In de agenda werken we met zowel 'credits' voor beurtenkaarten en losse lessen, als pakketprijzen voor vaste reeksen.

Voor wekelijkse lessen:
€ 16,- euro losse les
€ 35,- proevertjeskaart van 3 lessen
€ 75,- 5-beurtenkaart
€ 140,- voor een 10-beurtenkaart

Reeksen:

  • POST-reeks - Bekkenbodemfit! : 5-weekse POST-reeks € 95,-
  • Mama Baby Reeks: 3 lessen € 45,- (ook los te boeken)
  • Mini Moves&Play: 4 lessen € 60,- (ook los te boeken) 

Enkele handige weetjes:

  • Uitschrijven kan kosteloos tot 4 uur voor aanvang van de les. Indien je niet kan komen, gelieve je steeds uit te schrijven, zo geef je de kans aan anderen op de wachtlijst om er toch bij te zijn.
  • Is de les volzet? Schrijf je in op de wachtlijst! Wanneer er iemand wegvalt, wordt je inschrijving automatisch bevestigd
  • Bij niet uitschrijven of te laat annuleren, wordt de les automatisch aangerekend. 

Mama Moves ONLINE

Zin om Mama Moves als preggy of verse mama naar je living te halen?
Samen bewegen waar en wanneer je wil
Check dan zeker onze ONLINE series met verschillende workout video's
Wat hebben we in ons aanbod:
ONLINE POST-REEKS
ONLINE PRE-reeks zowel actief als relax&flow


Mama Start to run (again)!

Je postreeks / bekkenbodem-sessies afgerond en zin om (terug) te starten met lopen? Wat is er leuker dan dit samen met gelijkgezinden op te bouwen, fun en motivatie gegarandeerd! Wij werken aan een zalig Mama Moves Start to run (again) - traject en hopen dat jij graag meedoet. 
Wil jij als 1ste alle informatie ontvangen en de kans hebben om deel te nemen? Zet je dan snel op onderstaande run-wachtlijst :)

Ik wil gaan lopen!
Top