Mama Moves

Wekelijkse groepslessen en vaste reeksen

Let's move together

PRE-Cardio & Pilates ~ Fit Mommy 2 be

Zwanger en sporten, tuurlijk gaat dat samen!

In deze sessies combineren we een actiever deel op maat van jouw lichaam (en babybuik) met core, ademhalings & pilatesoefeningen.

We bewegen en trainen je spieren op een ontspannen manier terwijl je bewust bezig bent met je lichaam. Pilates en zwangerschap zijn een perfect match!
Door de juiste oefeningen leer je je core versterken en je spieren verstevigen. 
Dit combineren we met focus op flexibiliteit en ontspanning.
Allemaal op maat van jouw lichaam (en babybuik).


WEKELIJKS afwisselend
@ Atelier PUUUR op dinsdagen om 18u15 met Tatjana
@ Health In Progress op woensdagen  om 19u00 en 20u15 met Younnah
--> check de agenda.

Liever thuis aan de slag? Wij werken volop aan een nieuwe online pre-reeks. Interesse? laat dan je mailadres achter op onze wachtlijst hier. 


Schrijf je in!
POST-Pilates ~ Bekkenbodemfit (vaste reeks)

Net bevallen? In deze 5 weekse-reeks focussen we op het aansterken van het postnatale lichaam met focus op bekkenbodem, buik en billen. We combineren die focus met basis-pilatesoefeningen en alledaagse bewegingen. Deze lessen kan je enkel per reeks boeken en je voelt zelf aan vanaf wanneer jij je er klaar voor bent, maar gemiddeld starten we op vanaf +/- 4-6 weken na je bevalling als ideale aanvulling bij je kine-sessies.

In les 1 krijg je introductie en bewustwording van je lichaam en spieren. In de volgende lessen wordt de kennis omgezet in praktijk in combinatie met pilatesoefeningen. Een pérfecte aanvulling bij je postnatale kine-sessies. De laatste les maken we er een Mama baby Moves les van en doet je kleine spruit mee! (Uiteraard is je kleine spruit ook welkom in de andere lessen om mee te chillen op de mat.)

Daarbovenop krijg je wekelijks ook een online video toegestuurd om de oefeningen thuis te kunnen herhalen. Zo kan je ook makkelijk thuis je mat nog eens uitrollen als extra oefening waar en wanneer het je past. Verder krijg je infokaartjes met nog enkele tips als ideale leidraad en geheugensteuntje met ons mommiebrain;).


NEXT UP:
Volgende live reeks start  22 september @Health in Progress

Liever helemaal online en gewoon van thuis uit je mat uitrollen? Dat kan! Ontdek alle info hier

Schrijf je in!
PRE-Yoga

Yoga tijdens de zwangerschap draait om ruimte creëren, zowel voor jou als voor je kleine wondertje.
Op een zachte manier versterken we ons lichaam met de gekende yogaposes, die hier en daar aangepast worden naar de noden van jouw lichaam en babybuik.

Daarnaast leggen we in elke les een grote focus op het ontspannen van het lichaam en gaan daar stretchen waar het zo’n deugd doet in jouw veranderende lichaam. Doorheen de lessen leer je jouw eigen lichaam steeds beter aanvoelen, zodat jij helemaal klaar bent om uiteindelijk die bevalling te gaan ervaren.


WEKELIJKS: op maandagen om 19u30 met yogi Evelien @ Atelier PUUUR

Schrijf je in!
POST - Cardio&Pilates ~ fit mommy 2 stay

Een actievere les, ideaal voor mama's die NA hun postnatale kine en/of onze Post Pilates Back to Basics graag nog samen verder hun core, kracht en uithouding opbouwen.
In deze sessies wordt je verder uitgedaagd met leuke cardio en kracht oefeningen met nog steeds ook de focus op je bekkenbodem en core om deze verder aan te sterken.

WEKELIJKS: 
Afwisselend Op DINSDAGEN om 18u15 samen met onze Pre-mommies @Atelier PUUUR, Eppegem  of WOENSDAGEN om 20u15 @ Health in Progress, Mechelen


!! Te volgen vanaf NA je postnatale kine & een go van je kine en/of onze Post Pilatesreeks- bekkenbodemfit. (gemiddeld eerder vanaf na 3-4 maanden bevalling)

Schrijf je in
Mama Baby Moves

Sporten en quality time met je baby. Dat kan zeker! Je baby? Die doet gewoon mee!
Je baby vindt het namelijk geweldig om ‘mee te bewegen’. In deze sessies betrekken we je kleine spruit mee in de oefeningen en bevorderen zo ook de motorische ontwikkeling van jouw baby. Heerlijk samen bewegen! En de leuke oefeningen kan je zo later thuis herhalen.
Van 6 weken tot 1 jaar.(De gezondheid en het lichaam van mama en baby staan voor ons centraal. Daarom verwachten we dat je als mama reeds gestart bent met postnatale kine vooraleer je deelneemt aan deze sessies.)

De Mama Baby lessen gaan maandelijks door afwisselend @Atelier PUUUR en @Health in Progress 

NEXT UP: 

20 oktober @ Health In Progress

27 september SPECIAL EDITION @ Atelier PUUUR: Mama Baby Dans

In te schrijven via onze agenda

MINI Moves&Play

Jeej! Er zijn nu ook lessen voor je iets grotere kleine spruit van kruipertjes/schuivertjes tot stappertjes. Get to know onze Mini Moves & Play, waar de focus op je kleine spruit en het connecteren en spelend leren ligt. 

Samen spelen, genieten en connecteren. Oog-in-oog en vel-op-vel. Een Sherborne bewegingsessie focust niet op oefeningetjes of motorische doelstellingen, het focust op het beleven van ervaringen door samen te ontdekken. Het is samen spelen, samen iets te verwezenlijken, samen lachen.

Jesscia neemt je kleine spruit maandelijks samen met jou een klein uurtje mee vol gezelligheid, connectie en ontdekking. 
De lesjes zijn in 2 gedeeld voor ofwel kruipertjes/schuivertjes ofwel stappertjes tot ongeveer 2,5 jaar om zo elke les op maat te kunnen afstemmen aan jullie kleine spruit. 
Sporadisch organiseren we ook een sherbone les voor onze allerkleinste babietjes en dit kan je dan in de agenda terugvinden.

NEXT UP @ Atelier PUUUR 
7 oktober: 09u30 kruipertjes - 10u45 stappertjes

3 november 09u00 kleine babies - 10u15 kruipertjes - 11u30 stappertjes

In te schrijven via onze agenda. 

THEMALESSEN

Maandelijks focussen we ook graag op een bepaald thema voor onze zwangere mama movers, prille mama movers of eens een Q-time samen met je partner. 

NEXT UP :  3 zalige themalessen voor onze zwangere mommies

27 oktober: PRE flow&relax - Arbeid&Bevalling
Een heerlijke flowles met een combinatie van zachte yoga-bewegingen, een focus op ademhaling, ontspanning en enkel zachte dansbewegingen op zalige muziek om je lichaam klaar te stomen voor de bevalling.

19 nov: Partneryoga
Partneryoga, dat is samen met partner (liefdespartner, een ouder, een vriend(in), ...) aan yoga doen. Yoga in de breedste zin van het woord.
Dat is samen zacht bewegen, samen verbinden, je eigen lichaam en het lichaam van de partner leren voelen.
En vooral een moment van samen zijn, met 3 ;-)

7 dec: Koppelworkout
Voor een gezellige quality-time-avond waar we zowel samen actief bewegen, als dat we genieten van enkele heerlijke relaxatie-oefeningen ter voorbereiding op je bevalling en de komst van je kleine spruit.

Inschrijven wederom via de agenda:)PRIJZEN EN INFO

In de agenda werken we met 'punten' die worden toegekend aan je naam.
Wekelijkse lessen:
16,5 euro losse les (2 punten)
150 euro voor een beurtenkaart (20 punten)


POST-reeks: 4-weekse POST-reeks + mama baby moves: 12 punten

Enkele handige weetjes:

  • Uitschrijven kan kosteloos tot 12 uur voor aanvang van de les. Indien je niet kan komen, gelieve je steeds uit te schrijven, zo geef je de kans aan anderen op de wachtlijst om er toch bij te zijn.
  • Is de les volzet? Schrijf je in op de wachtlijst! Wanneer er iemand wegvalt, wordt je inschrijving automatisch bevestigd
  • Bij niet uitschrijven of te laat annuleren, wordt de les automatisch aangerekend. 

Mama Moves ONLINE

Zin om Mama Moves als preggy of verse mama naar je living te halen?
Samen bewegen waar en wanneer je wil
Check dan zeker onze ONLINE boxen met verschillende workout video's
Wat hebben we in ons aanbod:
ONLINE POST-REEKS
ONLINE PRE-reeks zowel actief als relax&flow (coming soon)

We zijn volop bezig met een nieuwe online PRE-reeks en komt na de zomer online.

Ik heb interesse!
Top