FAQ'S

Vragen die vaak gesteld worden en je hier missschien al snel je antwoord kan terugvinden: 

- Vanaf hoeveel weken zwanger mag ik deelnemen aan de prenatale lessen?
Vaak voelen mama’s to be zicht comfortabel vanaf 12-15 weken om te starten met deelnemen, maar dit mag je eigenlijk helemaal zelf kiezen en vanaf jij je klaar voelt om tussen andere mommies to be (sommigen met al een boller buikje dan anderen:) ) les te volgen, ben je zeer welkom.

- Kan je altijd starten met de PRE-Cardio&Pilates en/of PRE-yoga ook zonder ervaring in pilates en yoga?
Ja dit kan! Je kan gewoon aansluiten vanaf wanneer je wenst.
De prenatale lessen zijn niet in een reeks, dus je schrijft je gewoon in en komt meedoen. Wel raden we natuurlijk aan frequent te komen om er voldoening uit te halen en jouw ideale me-moment, wekelijks beweegmomentje voor jou en je kleine spruit in wording in te plannen.

- Ik ben bevallen! Vanaf wanneer mag ik de POSTnatale reeks volgen?
Deze reeks is echt speciaal opgebouwd en opgesteld om je bekkenbodem terug aan te sterken als ideale aanvulling bij je bekkenbodem/kine-sessies, die je meestal vanaf 4 tot 6 weken na je bevalling opstart. We raden het liefst aan dat je je 1ste sessie met de kine reeds achter de rug hebt of gepland rond wanneer de reeks start. Maar je mag aan deze reeks dus wel meteen meedoen omdat wij ook hier zacht opbouwen op maat met als hoofd-focus je bekkenbodem en core terug aan te sterken op een verantwoorde en zachte manier om je lichaam terug sterk te maken om eventueel hierna je sporten terug te kunnen hervatten/opstarten.

- Is de POSTnatale reeks enkel in reeks te volgen?
Ja, dit is enkel in een vaste reeks te volgen van 5 weken. Dit omdat we les per les opbouwen en je hier echt enkel baat bij hebt bij het volgen van het hele traject ter aanvulling van je bezoek aan je bekkenbodemtherapeut.

- Vanaf wanneer mag ik de POST-Cardio&Pilates volgen?
Deze les is echt bedoeld als sporthervatting NA je kine-sessies en NA een GO van je kine (en het eventueel volgen van onze postnatale reeks;)). Hier ben je meestal dus ten allervroegste reeds 3-4 maanden postpartum.
Je antwoord op je vraag toch nog niet gekregen? No worries, wij komen hiervoor dan snel bij je terug van zodra we op onze vaste momentjes ons aan onze mailbox zetten:)

xoxo
Mama Moves - Lynn, Tessy en Lieselot
en het gehele MM teachers-team
Top